Briefing

Team Science

Tirsdag, 20 august, 2019 - 15:00
Briefing: Team Science

Når soft skills bliver hård videnskab

Krumtappen i enhver agil udvikling er menneskers evne til at arbejde effektiv og selvrådende sammen i mindre enheder – i teams.

Det kan afvikle behov for demotiverende bureaukrati, dyre mellemlederlag og skabe en medrivende kultur, som kunder og omverden vil være en del af. Men hvis du tænker “team building”, er du på komplet på vildspor. Der er en himmel til forskel på kanindræberture og den minutiøse metodik, der skal til for at få succes med sine teams. Louise Vinther har gennem flere år studeret de mest succesfulde teams og er ansvarlig for Innovation Labs nye enhed for den digitalt mindede organisations nye vidensmæssige krumtap – Team Science.

Hør hvad der driver succesfulde agile teams, og hvad en organisation skal gøre for at tage sin tilgang til teams alvorligt. For at virksomheder kan holde sig relevante i nutidens digitalisering, kræver det, at man arbejder med at have mennesket i centrum. Menneskers evne til at arbejde effektivt sammen i teams er kernen i agil udvikling. Det er teams, der forener strategi med teknologi. 

Vi opdaterer...

Under construction ...

Vi arbejder på, at Netværk Nordvest sitet kommer online, hvor du vil kunne læse mere om Netværk Nordvest medlemsskabet.
I mellemtiden kan du gå direkte ind vores medlemssite her: http://medlem.netvaerknordvest.dk.

Du vil blive automatisk viderestillet om 10 sekunder...

Med venlig hilsen
Netværk Nordvest