Briefing

Kata – en forbedringskultur der sikrer den fortsatte udvikling for virksomheden

Onsdag, 21 juni, 2017 - 13:00
Kata – en forbedringskultur der sikrer den fortsatte udvikling for virksomheden

Lean har vist, at metoden kan skabe store resultater på den korte bane. Den næste udfordring er at vise, at Lean kan skabe endnu større resultater på den lange bane. Her kommer Kata ind i billedet.

Mange virksomheder, der arbejder med Lean skaber markante forbedringer. Men for flertallet har oplevelsen været, at når projektets forbedringer er etableret, går udviklingen i stå.

Kata er træning af en ny adfærd, så det til sidst bliver en del af virksomhedens kultur – en forandringskultur der fortsat vil udvikle virksomheden og sikre konkurrenceevnen.

 Varighed: 2 timer

 

Speaker:

Morten Friis Jacobsen

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser inden for business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge and RSA.

 

 

Vi opdaterer...

Under construction ...

Vi arbejder på, at Netværk Nordvest sitet kommer online, hvor du vil kunne læse mere om Netværk Nordvest medlemsskabet.
I mellemtiden kan du gå direkte ind vores medlemssite her: http://medlem.netvaerknordvest.dk.

Du vil blive automatisk viderestillet om 10 sekunder...

Med venlig hilsen
Netværk Nordvest