Briefing

If 2015 was the year of disruption 2016 will be the year of diversity

Torsdag, 6 oktober, 2016 - 15:30
If 2015 was the year of disruption 2016 will be the year of diversity

Det 21. århundrede er præget af konstant forandring fremfor simpel overgang fra en tilstand til den næste. Dette gør diversitet til den nye strategiske "must do", for at forblive relevant. Vi har lært værdien af diversitet fra formueforvaltning, nu er vi nædt til at oversætte den bedste måde at tackle et skiftende finansiel marked til den bedste måde at tackle en skiftende verden: ved at diversificere.

Hemmeligheden er ikke bare nye kompetencer, nye forretningsmodeller, nye produkter og nye arbejdsmetoder. Men meget mere et bredt sæt. Hvorfor? Fordi det gør os modstandsdygtige overfor disruption udefra, øger vores innovativ og økonomisk petentiale og bosser vores medarbejder- og kundetilfredshed. Den nyeste forskning viser, at virksomheder med et divers portefølje (såsom 3M) kan forblive en succes igennem årtier og endda århundreder.

I denne briefing tager vi et nærmere kig på, hvordan diversiteten slår ensartethed i nogle af de mest innovative og profitable organisationer, hvad der kan opnås, og hvad vi kan lære af dem.

Foredragsholder: Lisa Illik

Varighed: 2 timer

Sted: EUC Nordvest, Lerpyttervej 52

Vi opdaterer...

Under construction ...

Vi arbejder på, at Netværk Nordvest sitet kommer online, hvor du vil kunne læse mere om Netværk Nordvest medlemsskabet.
I mellemtiden kan du gå direkte ind vores medlemssite her: http://medlem.netvaerknordvest.dk.

Du vil blive automatisk viderestillet om 10 sekunder...

Med venlig hilsen
Netværk Nordvest