Briefing

Economy of things

Mandag, 22 januar, 2018 - 15:00
Economy of things

IoT - Internet of Things - er over os, omkring os og mellem os. I fabrikker, byer og bygninger installeres prisbillige sensorer, som overvåger os og styrer maskiner, trafiklys, indeklima - alt koblet på 3. generations kunstig intelligens, som kan forudsige brugsmønstre og træffe autonome beslutninger. 

I dette foredrag skiller vi begrebet IoT ad og kigger på de bagvedliggende forretningsmodeller - eksperter spår nemlig, at det voksende potentiale i IoT vil skabe et helt nyt økonomisk system, som er uafhængigt af de økonomiske systemer, som vi allerede kender - dette system kaldes Economy of Things. Du vil få svar på, om din branche bliver “ramt” af Economy of Things og viden om, hvordan du kan bruge det aktivt til at skabe værdi i din forretning. 

Foredraget bliver afholdt af Mads Voigt Hingelberg, der har flere års erfaring med emnet. Ved denne briefing introducerer han dig således både til de samfundsmæssige såvel som ledelsesmæssige muligheder ved Internet of Things og det nye økonomiske system, som området er ved at danne.

Hvem er Mads?
Mads kommer fra eBay Inc, hvor han har arbejdet med Big Data i 10 år. Hans store hands-on erfaring, fra alle dele af værdikæden fra dataopsamling til publicering, giver ham et praktisk og brugbart fundament for rådgivning inden for disciplinen. Data fundamentet hvorpå et videnssamfund opbygges. At kunne forstå data og at kunne bruge data til forretningsudvikling er mere relevant nu, end nogenside før. Mads har også arbejdet med industriel dataindsamling og processer, samt været ansvarlig for eBays forretning på mobile enheder i Danmark. 

Vi opdaterer...

Under construction ...

Vi arbejder på, at Netværk Nordvest sitet kommer online, hvor du vil kunne læse mere om Netværk Nordvest medlemsskabet.
I mellemtiden kan du gå direkte ind vores medlemssite her: http://medlem.netvaerknordvest.dk.

Du vil blive automatisk viderestillet om 10 sekunder...

Med venlig hilsen
Netværk Nordvest