Briefing

Din personlige udvikling

Onsdag, 3 oktober, 2018 - 15:30
Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

Hos Bering & Søgaard er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde og booste dit eget potentiale. Du rummer nemlig (meget) mere, end du tror. Fordi tænk nu, hvis du kunne vågne op hver eneste dag og gøre præcis dét, du virkelig ønsker med al den glæde, mening og inspiration du altid har drømt om?

Psst! … Det kan du.

Vi har erfaret at mange virksomheder, medarbejdere og iværksættere godt ved, hvad de skal gøre for at skabe bedre resultater, men udfordringen er at handle på den viden. Der findes folk, som er overvægtige og gerne vil tabe sig, men som fortsat propper sig med fedtholdig mad. Der findes rygere, som drømmer om at stoppe, men altid lige skal have "den sidste cigaret". Der findes sælgere, som beklager sig over manglende salg, på trods af at de helt ignorerer velkendte salgsprocedurer, som alle topprofessionelle sælgere normalt sværger til. Med udgangspunkt i hvordan topsælgere, ledere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, afholder vi et seminar for:

✔ Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

✔ At forfølge det du virkelig ønsker, istedet for gå efter det, du tror du kan

✔ En simpel metode til at foretage #1 mindset-skifte for at tage kontrollen over sin egen situation

✔ Idéer til hvordan man kan overføre det lærte til sit privatliv og dermed blive et helt menneske.

Speaker: Bering & Søgaard

Kasper Bering ”Hårdt arbejde er den eneste vej til succes!” Ligesom så mange andre troede jeg også, at det var sådan, livet var skruet sammen. Men selvom jeg arbejdede hårdere, fik jeg ikke nødvendigvis bedre resultater. Det var åbenlyst, at en ny tilgang var nødvendig. Ved at ændre mine tanker, opdagede jeg, at jeg ad den vej kunne ændre på mine resultater. For mig er det en enorm motivation at vide, at tingene altid kan blive bedre uanset det nuværende udgangspunkt. Det er mit vigtigste redskab til, at jeg også kan gøre en vedvarende forskel for andre.  Jeppe Søgaard Mit liv har altid være én lang liste af gode resultater. Men det var åbenlyst, at resultaterne ikke alene stammede fra mine faglige evner, idet jeg kendte flere, som intellektuelt var langt dygtigere end mig, men hvis resultater ikke fulgte trop. Nogle mennesker er succesfulde trods manglende resultater i skolen, erhvervserfaring og uddannelse. Hvorfor? Jeg tror på, at vedholdenhed og tankens kraft skaber succesfulde mennesker. Men før man kommer så langt, skal man blive klogere på sig selv og motiveres til at forfølge sine drømme.

Vi opdaterer...

Under construction ...

Vi arbejder på, at Netværk Nordvest sitet kommer online, hvor du vil kunne læse mere om Netværk Nordvest medlemsskabet.
I mellemtiden kan du gå direkte ind vores medlemssite her: http://medlem.netvaerknordvest.dk.

Du vil blive automatisk viderestillet om 10 sekunder...

Med venlig hilsen
Netværk Nordvest